Dapatkan Segera eBook Rahsia Bagaimana Irfan Khairi Menjadi Jutawan Internet Sebelum Harga Dinaikkan!

Kini kita boleh mengetahui rahsia dan tiru kejayaan Irfan Khairi menjadi Jutawan Internet.

Irfan Khairi adalah usahawan Internet yang dikenali ramai. Beliau telah menempa nama di Malaysia dan dikenali sebagai “Jutawan Internet” sejak 2005 lagi.

Irfan Khairi, pengasas Open Education di bawah Irfan Khairi Sdn Bhd. Seorang speaker profesional, penulis dan juga personaliti TV dan radio, dan kini – USAHAWAN GLOBAL

Rahsia bagaimana Irfan Khairi bermula sebagai usahawan Internet diceritakan dalam (eBook) buku “9/10: dari SOLOPRENEUR ke ENTREPRENEUR menjadi GLOBALPRENEUR”,

Di dalam buku kita dapat mengetahui berpuluh-puluh strategi bagaimana caranya memulakan perniagaan, mengembangkan perniagaan dan membawa perniagaan kita ke tahap yang lebih tinggi pada modal yang minima.

Dan kesemua strategi ini Irfan Khairi telah gunakan dan amalkan sejak 20 tahun yang lalu untuk menjana rezeki 9/10 dari perniagaan dan melalui perniagaan ini beliau menjadi Jutawan!

Malah, antara perkongsian Irfan Khairi yang favourite dalam buku ini adalah bagaimana beliau menghasilkan sebuah app (walaupun bukan app developer) pada modal RM2,000 dan mendapat contract bernilai RM1,000,000 dalam masa 3 bulan sahaja melalui app tersebut!

Dapatkan segera ebook ini sebelum harga dinaikkan dan dapatkan tips dari Irfan Khairi, Usahawan Global melalui link di bawah:

KLIK DI SINI: >>> SAYA INGIN MEMILIKI EBOOK DAN BELAJAR BAGAIMANA IRFAN KHAIRI MEMBINA PERNIAGAANNNYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *